Thursday, 29 December 2011

Aku ade , Kau ade ?

Follow [ k a w a i i s e c r e t s . me ] for more kawaii photos ♥

Hey2 , Assalamualaikum semua . Dari tadi lagi aku fikir nak buwad entry pasal ape , fikir punye fikir aku dah dapat . Oke , kali ini aku nak buwad entry pasal 'special boys ' in my life . oopss , diorang bkn pakwe aku oke . First , name dia Saifullah . oke , dia kawan baek aku . bila aku buwad FAKE relationship dgn die dlm fb , habis org tnya 'eh kau couple ke ngn die ' . Bengang betoi la . aku takde sikit puns perasaan kat die oke . Die SPM VICTIMS untk taon 2011 ni . SPM da habes kan . Die lah tempat aku mngadu , tmpat aku luah perasaan . aku ckp ape pun die dgr je , xde bantah2 . tu aku suke tu .  kelmarin 27.11.2011 befday die , die dtg umah aku and kasi aku coklat cadberry , aku tak mntk pun , die ckp tuh hadiah befday dia . haha . nak tengok gmbr die tak ? oke , scrool bawah ckit , kasi exercise sama jari itu mcm . 
                                                                               





   OPSS , DIE TAK KASI GMBR DIE . SORY . 


oKe , ini pulak pasal si kacak . auwmmm . name die Tengku Aqashah , die kawan ngn org kat atas tuh . die ni baek weiii , ape aku nak die kasi je . aku anggap die mcm abang aku sndiri . Oke , aku mengaku la aku ade perasaan kt die . heeee ;D . hmm , die ni jenis yg xsuke sgt kt pompuan sbb die da puas kena tipu sama perempuan maaa . rmai yg curang ngn die , jahat kan perempuan tuh ? ade ke muka da hensem , hati pun baek tapi korang buang mcm tu je kan die ? kesiann -.- . Aku da janji dgn die aku akn bljr brsungguh sungguh dan dpt Straight A's nnti PMR dan SPM . Die xmao aku jadi mcm die . okay bangg , i promise okay :') . nah tgok la gmbr die ni , die hensem taw . heeee .

   okey aku tahu die ade bnyk tahi lalatttt . tpi die hensem paaaaa xD . 

Oke , kpd dua insan yg paling aku syg nie , thnks a lot sbb sudi dgr luahan hati aku . sudi lyn aku yg mengada2 ni . aku harap korang bahagia ek .Aku bersyukur sgt boleh teman mcm korang . Thnks Allah . Harap korang berjaya dan dapat straight A's nnti result SPM kluar ni . oke , ILOVEYOUSOMUCH guys . muahhmuahh :* . Bye Assalamualaikum . 

No comments:

Post a Comment