Thursday, 29 December 2011

Goodbye Kawan


Follow [ k a w a i i s e c r e t s . me ] for more kawaii photos ♥

Assalamualaikum . Weiii , aku lapar la . aku dah geledah dapur tpi semua makanan dah habis . weii , prgi beli burger kat aku . Oke2 , back to topic aku sbnrnya sedih sbb 2orang kawan kesayangku sudah mahu pindah sekolah paaaaa . aku sedih paaaa . Mase form1 mule , kite satu geng kan ? tapi skrg geng2 kite da berpecah belah , maybe akan ade yg turun kls . yg turun kls tu oke lagi la sbb aku boleh jumpe diorang lagi tapi korang dah nak pindah sklh baru an ? biler lagi kitew boleh jumpe ? ingat tak dahulu , mite selalu buwad homework same2 pastu kalau ade ape2 msti aku pergi rumah korang biarlah rumah korang jauh beribu batu pun , aku snggup . Pastu , time aku ade mslh ngan boypren aku korang mesti tolong bagitahu kat boypren aku yg aku ni ader mslh . caye lar , aku tabikkkspringg ngn korang . Bagi aku kawan lah segalanya selain family , sebab kawanlah yg dpt faham perasaan kitew and then dpt tolong kitew . oke , sayangs korang ketad2 taw . 

To Asmaa n Asma :
Weh , aku syg mu duo ore . aku tahu aku byok wak saloh nge sep2 mg pahtu aku nok mitok maaf mngkin dgn perangai aku hok gini buwad sep mg jadi stress or whutever la . pastu , halalkan lah gapo2 hok aku termakey or terminum . pah lagi2 , aku harap sep mg duo ore xlupo kt aku deh ? Insyallah aku pun xakan lupo ko mg duo ore . wei, klu nikoh tuh ajok la aku deh . hikhik . kiddim deh . okay , I LOVE YOU TILL DIE friend ;')

No comments:

Post a Comment