Wednesday, 28 December 2011

This is me

Follow [ k a w a i i s e c r e t s . me ] for more kawaii photos ♥


Heyyo and Assalamualaikum . This is my first entry for second blog . Im Nylam , masih ingt sy lagi ? alaa Nylam yg cute2 tuh . *perasan* . oke , this is my second blog . first blog still ade lagi tpi blog tu kittew buwad private sbb ade sbb2 trtntu . okay2 , tahun 2011 dah nak habes , 2012 kian menjelma . Azam baru , mulakan hidup baru . And im promised to myself to do well in PMR and bljr bersungguh supaya dpt Straight A's PMR nnti . #eh , awalnya kau bersiap sedia , taon depan kau baru form2 , ape nak kalot2 nyer , ilek2 arr dulu # . eh2 , ikut suke hati aku la nak buwad apepom , oke2 , start taon depan aku dah tak boleh maen fesbuk , blog lagi la . aku nak delete semua tuh . ye , aku tak nak hampakan parents aku , da lah UPSR aku da buwad parents aku kecewa kt ku . #Hahh , what about couple ? kau still nak couple2 lagi ke tahun depan ? jawab jgn tak jwb # . oke2 , yg tu aku tak fikir lagi sameade nak teruskan perbuatan aku yg gile tuh , xde couple puns aku bleh hidop la weii . hehe . ok setakat ini saje entry aku kali ni . ade mase aku akn update lagi oke ? okebye , assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment