Saturday, 31 December 2011

Untitled Post

                              Follow [ k a w a i i s e c r e t s . me ] for more kawaii photos ♥

Assalamualaikum :) . Hey2 , pejam celik pejam celik sekolah akan dibuka xlama lagi , lebih kurang 3hari gitu . ahaks malas nak kira . semua barang2 sekolah aku dah beli . Eh apesal ek kalau aku tengok tudung sekolah aku jadi senyum sorang2 , yelar aku teringat kay Ex aku dulu , die ckp aku selalu je pakai tudung xmnjadi pastu die ckp iron betol2 la , oke nnti bukak sekolah ni aku pakai yg mnjadi tpi kau dah tak boleh tengok sbb kau dah takde . oke2 , forget him forget him forget him . I want to start new life . Esok dah tahun baru 2012 . Azam aku ialah taknak menangis sbb lelaki sbb hnya perempuan BODOH diulangi perempuan BODOH je yg nangis untuk lelaki . Percaya atau Tidak ianya FAKTA okey . And then , aku nak belajar bersungguh sungguh untuk PMR ini . Hmmm , actually aku ni kan suka sgt mase kt sklh kalau dgr perkataan ini :

 Cikgu tak datang , cikgu mesyuarat , cikgu ade hal . 

Ahaks , memang aku suke pun . korang suke tak ? mase tu boleh la aku gosip2 ngn kawan2 aku . kahkah . okay , sekian sahaja entry kali ini . Assalamualaikum .








No comments:

Post a Comment