Saturday, 4 February 2012

Tak Ku Sangka Tak Ku Duga

                          Follow [ k a w a i i s e c r e t s . me ] for more kawaii photos ♥

Assalamualaikum readers . Salam maulidurasul to all umat Islam . Perbanyakkan selawat ke atas Nabi Muhammad SAW okay :) . kay , ade ape ngn tajuk 'Tak Ku Sangka Tak Ku Duga ' tu ? Aku tahu la tajuk lagu , teringat pulak kat Ex boypreng aku yg nynyi kat aku lagu tu dulu , K lupakan .

Jikalau engkau tak lagi cinta , katakan saja aku xkesah , dari kau terus mmbuat ku begini .mengalir air mata ku menemani malam sepiku , ku rindu saat brsamamu , sukarnya untuk aku melupakanmu .

Ingat kan aku lirik lagu tu ? Klau hafal Al Quran susah nak ingt pulak kan ? hehe k lupakan . semalam rase sedih je sbb aku ade problem ngan Abg ku , alaa yg aku citeww hari tu tuh name Tengku Aqashah tu . Yeah , aku mngaku la aku ade perasaan kat dia . Pastuh , kelmarin mase aku nak lunch aku dpt mesej dari bestie aku die ckp Tengku Aqashah tuh couple dgn Senior yg cari gaduh dgn aku hari tuh , Ya Allah , hanya tuhan yg tahu persaan aku , Luluh hatiku kata samsons . Aku xsangka , sungguh tak sangka . Lepas aku xjadi nak makan , aku letak balik nasi aku  . Semua org tak faham aku , tak pernah nak faham perasaan aku . Lelaki kan kalau kita tnya dia dha ada couple ke dia ckp tak ade kan ? Dulu kita pernah jnji , kalau abe dah ade Couple abe akn layan adek setiap masa tpi mane jnji kite ? mane ?!! Dah la , adek tahu abe xakn bace ni kan ? K assalamualaikum

No comments:

Post a Comment